Partner, integrator, host voor bedrijven
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is de vernieuwde Dynamics business software van Microsoft

Dynamics 365 bevat bedrijfssoftware zoals apps in the cloud. De apps zijn gebaseerd op ERP (voor optimalisatie van bedrijfsprocessen), CRM (voor het vergroten van klantbinding), Office 365 (voor verhoging van productiviteit), Azure (voor flexibiliteit) en Power BI (voor ingebouwde inzichten en intelligentie).

De integratie van alle componenten zorgt voor een flexibele, kosteneffectieve en gemakkelijk te gebruiken oplossing. De Dynamics 365 apps kunnen onafhankelijk van elkaar worden geïmplementeerd. Organisaties betalen voor wat ze nodig hebben op het moment dat ze het nodig hebben. De applicaties werken naadloos samen en ondersteunen de groei van uw organisatie.

Omdat Dynamics 365 een cloud gebaseerde oplossing is, kunnen gebruikers apps en licenties huren op basis van hun rol, zoals Finance, Sales, Customer Service, Field Service, Project Service Automation, Operations en Marketing. Dit brengt organisaties flexibiliteit en stelt ze in staat de best practices van Dynamics 365 met de structuur van hun organisatie en de manier waarop zij werken te matchen.

Dynamics 365 heeft twee edities : Entreprise en Business. Dynamics 365 Enterprise is gericht op grotere organisaties met complexere processen. Dynamics 365 Business is ontwikkeld voor het MKB. Iedere editie bevat rolgebaseerde applicaties, zoals Dynamics 365 for Finance, Sales, Customer Service, Field Service, Project Service Automation, Operations en Marketing. Zowel Dynamics 365 Enterprise als Dynamics 365 Business bieden klanten de flexibiliteit om op hun eigen tempo te groeien en zonder druk uit te breiden naar extra mogelijkheden.

 

Microsoft Dynamics 365

 

Heeft u een project? Voor meer informatie: Neem contact op !

* Selecteer een van deze opties:

Ja, ik wil graag per e-mail informatie ontvangen over oplossingen, nieuws en evenementen waarin ik geïnteresseerd ben.
Nee, ik wil geen e-mails ontvangen van Prodware. Ik erken dat door dit optie te kiezen, ik me afmeld van alle e-mailberichten.

* Verplicht:

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.