Partner, integrator, host voor bedrijven
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
Blog

Cloud & Infrastructuur

Office 365- en Azure-technologie

Bijna 80 procent van de ondervraagde Office 365-klanten gaven aan dat ze geld besparen en meer productiviteit behalen dankzij de cloud.

Op basis van onze ervaring en kennis die is opgedaan sinds het begin van de Office 365- en Azure-technologie, kan ons IT-serviceteam u helpen bij de volledige overgang van uw on-premise IT-infrastructuur naar een volledige cloudomgeving.

Als u overweegt uw organisatie naar de cloud over te brengen, voegt beveiliging nog een extra overweging toe. Office 365 is een security-hardened service, ontworpen volgens de Microsoft Security Development Lifecycle.

Beveiliging is topprioriteit voor Prodware en Microsoft! Elk jaar wordt Microsoft onderworpen aan meerdere externe audits door internationaal erkende auditors, wat ons in staat stelt om de beste beleids- en ISO-certificeringen te hebben op het gebied van beveiliging en privacy! Microsoft besteedt elk jaar meer dan 1 miljard dollar aan onderzoek en ontwikkeling op het gebied van cyberveiligheid.

KIES OM MET ÉÉN PROVIDER TE WERKEN VOOR
AL UW TECHNISCHE ONDERSTEUNING EN LICENTIEBEHEER!


Bovendien, als u uw Office 365-licenties via Prodware koopt, bieden we u 3 maanden gratis callcenterondersteuning om u te helpen met al uw problemen of vragen (Prodware neemt alle administratiekosten op zich die voortvloeien uit de verandering van uw provider)

Office 365 bestaat uit 4 hoofdplatformen:

Met Exchange Online kunt u erop rekenen dat uw e-mails altijd actief zijn. Microsoft garandeert 99,9% uptime met een financieel ondersteunde service level agreement.

Bovendien, dankzij de cloud, hebt u gegarandeerde e-mailfuncties met alles wat u nodig hebt op het gebied van beveiliging (robuuste anti-malware, anti-spamfiltering, functies voor het voorkomen van gegevensverlies, enz.), opslag en beschikbaarheid.


Office 365-abonnementen bevatten ook de desktopversie van de nieuwste Office-toepassingen, die gebruikers op meerdere computers en apparaten kunnen installeren.

De volledig geïnstalleerde toepassingen omvatten: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Teams, Sway Yammer, enz. U kunt ze op meerdere apparaten installeren, waaronder pc's, Macs, Android-tablets, Android-telefoons, iPad en iPhone. Als u een actief Office 365-abonnement hebt met de desktopversie van Office, beschikt u altijd over de meest recente versie van de applicaties.


Met Skype voor Bedrijven kunt u contact leggen met collega's of zakelijke partners in uw bedrijf of over de hele wereld. Het is volledig geïntegreerd met de Office 365-hulpmiddelen en -software (Exchange, SharePoint, Office, enz.). Hier zijn enkele van de mogelijkheden:

 • start gesprekken met IM-, spraak- of video-oproepen.
 • Zie wanneer uw contacten online beschikbaar zijn, in een vergadering zitten of presentaties aan het geven zijn.
 • Zend online uit naar een groot publiek.
 • Presenteer uw scherm tijdens vergaderingen of geef controle aan anderen.
 • Gebruik Skype voor bedrijven in andere Office-programma's om met een klik te chatten, te bellen of aan een vergadering deel te nemen.

De wens van Microsoft is om Skype voor Bedrijven volledig te integreren in de Teams-oplossing. Teams is het nieuwe samenwerkingsplatform van de Office 365-suite voor uw interne communicatie.


Microsoft Teams Online Office 365

Microsoft Teams is ontworpen voor al uw vergaderbehoeften:

 • Communiceer via een aanhoudende chat
 • Start een privé- of groepschat
 • deel bestanden om de inhoud aan te passen of mede te schrijven
 • Al uw Office 365-apps zoals SharePoint, PPT, Word, OneNote en meer zijn ingebouwd voor eenvoudige toegang tot al uw applicaties binnen het comfort van uw platform
 • Maak uw vergaderingen live in één klik dankzij de integratie van Skype voor Bedrijven

Bekijk hier de Roadmap voor Skype voor Bedrijven naar Microsoft Teams Capabilities.


Het bekende samenwerkingsplatform van Microsoft, maakt het mogelijk inhoud, kennis en toepassingen te delen en te beheren om teamwork te versterken, snel informatie te vinden en naadloos samen te werken in de hele organisatie.
SharePoint Online bevat:
 • Bestanden delen en opslaan
 • Extern delen (beveiligd)
 • Content management
 • Teamsites
 • Communicatiesites
 • intranets
 • Mobiele apps ondersteuning
 • Automatisatie van werk (met waarschuwingen en workflow)
 • Zoeken
 • DLP-mogelijkheden


Elke klant heeft zijn eigen behoeften, Prodware is even flexibel als de Office 365-implementatie: we kunnen u een volledige cloudoplossing of een hybride oplossing voorstellen (geïntegreerde on-premises en cloud-resources).

We zullen u adviseren over de betere aanpak in termen van capaciteiten en kosten die aansluiten op uw behoeften, terwijl we u oplossingen voorstellen die de gebruikersacceptatie van al uw afdelingen zullen verbeteren.


Wat nadien?

We zullen u ondersteunen bij eventuele problemen, vragen of updates die u kunt tegenkomen waar onze support en deskundige consultants u graag van dienst zijn.

 U  wordt opgeleid in het Office 365-platform, waardoor u onafhankelijk bent wat betreft het beheer van uw infrastructuur,  indien u dit wenst.


Nog vragen ?

Contacteer ons @ Info@prodware.be

Heeft u een project? Voor meer informatie: Neem contact op !

* Selecteer een van deze opties:

Ja, ik wil graag per e-mail informatie ontvangen over oplossingen, nieuws en evenementen waarin ik geïnteresseerd ben.
Nee, ik wil geen e-mails ontvangen van Prodware. Ik erken dat door dit optie te kiezen, ik me afmeld van alle e-mailberichten.

* Verplicht:

Ja, ik geef toestemming aan Prodware om mijn gegevens te bewaren, zodat ze op mijn (aan)vraag kunnen reageren. Ons privacy-beleid vind je onderaan de pagina.

Velden waar een * bij staat zijn verplicht.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.